Vakantie pagina

USA, voorjaar 2004

We zijn nog een keer gegaan! Deze keer zijn we naar en van Las Vegas gevlogen, van waaruit we een rondreis hebben gemaakt door Arizona van ruim 3 weken. Een verslag volgt zo spoedig mogelijk! De fotogallery kun je alvast bekijken, klik HIER.

Frankrijk, zomer 2003

Eind augustus 2003 zijn we met z'n tweeën nog een weekje naar de Auvergne in Frankrijk geweest. We hadden lekker weer, al was het wel wat minder warm dan we hadden gehoopt. We hebben wat plaatsen en bezienswaardigheden bezocht.

USA, voorjaar 2003

In het voorjaar van 2003 zijn we met z'n tweeën weer naar de USA gegaan. Deze keer zijn we naar Chicago, Illinois gevlogen en hebben we o.a. een bezoek gebracht aan Brenda en Steve in Louisville, Kentucky. Foto's staan in het Fotoalbum.

Zwitserland, mei 2002

In mei 2002 zijn we met Wendy en Marco naar Zwitserland gegaan. In Frutigen (Berner Oberland) hadden we samen een week een huisje, 'Haus Bodma', gehuurd. We hebben er lekker rustig aan gedaan en van alles bekeken. Zo hebben we uitstapjes gemaakt naar o.a. Interlaken, de Schilthorn, de Giessbachfälle en de Aareschlucht.

Frankrijk, juli 2001

In juli 2001 zijn we met de auto en onze tent naar de Franse Atlantische kust gereden. De meeste tijd zaten we in het departement Pyrénées-Atlantiques; eerst in Bidart aan de kust, daarna naar Aramits en Gèdre, meer richting de grens met Spanje. Tenslotte zijn we een paar dagen in de omgeving van het Bassin d'Arcachon geweest (dept. Gironde). We hebben o.a. wandelingen gemaakt in de "Gorges de Kakouetta" en het "Cirque de Gavarnie" en het "Dune du Pyla" bezocht.

Igor heeft voor de vakantie een digitale (video)camera aangeschaft, waar hij foto's mee heeft gemaakt die nu dus al beschikbaar zijn :-). Wellicht wordt de collectie nog uitgebreid met gescande 'gewone' foto's.

Frankrijk, mei 2001

In mei zijn we met Wendy en Marco en Ria en Jan (de ouders van Wendy en Sandra) naar de omgeving van Parijs geweest, we verbleven in een 'Gîte' in Beynes (Île-de-France). We hebben Versailles bezocht en uiteraard veel tijd doorgebracht in Parijs.

USA, september 2000


In september 2000 zijn we samen met Wendy en Marco een maand naar de Verenigde Staten geweest. We huurden een grote auto en hebben plaatsen en National Parks bezocht in California, Arizona, Utah en Nevada. Op de bijbehorende pagina's vind je foto's van o.a. Los Angeles, Grand Canyon NP, Arches NP, Las Vegas, Yosemite NP en San Francisco. Daarnaast bij de foto's een kort verslag van onze ervaringen.

Extra: een speciaal verslag van ons bezoek aan Havasu Canyon